Communicatie en samenwerking

aannemers

Orly & Endevoets kent de doelstellingen en uitgangspunten van bouwbedrijven als geen ander. Samen met u gaan we dan ook voor een optimaal rendement uit ieder project. Indien gewenst realiseren we een compleet aanbod aan disciplines, of vullen we slechts één van de schakels in de keten in. We denken mee in het besparen van kosten, kunnen snel schakelen en investeren samen met u in specifieke klanteisen, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, bewonerstevredenheid of MVO. Voorafgaand aan het traject kunnen we u bijstaan met een gespecialiseerd technisch advies.

Representatief en professioneel

Bij Orly & Endevoets weten we dat we als onderaannemer het verlengstuk zijn van de hoofdaannemer. Daarom zijn we representatief en professioneel. We zorgen voor een prettige communicatie tussen ons personeel en bewoners of opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn netjes, houden de werkplaats opgeruimd en houden zich aan afspraken. Bij alles wat we doen, nemen we verantwoordelijkheid en leven we veiligheids- en kwaliteitseisen strikt na.

Elkaar versterken
Samenwerken werkt, dat is waar wij in geloven. Zowel met onze collega’s op de werkvloer als met u als onze opdrachtgever werken we nauw samen om tot het beste resultaat te komen. Dat betekent bijvoorbeeld dat we vroeg in het traject al technische adviezen kunnen geven op ons vakgebied, zodat het gehele traject soepeler, sneller en efficiënter verloopt. Bij alles wat we doen, zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van elkaars werk, zodat we zo efficiënt mogelijk werken. Gebruik maken van elkaars specialiteit staat daarbij centraal.
"Als onderaannemer ben je het verlengstuk van de hoofdaannemer. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd representatief en professioneel zijn."
Jeroen van Kempen