MVO & duurzaamheid

aannemers

Binnen steeds meer projecten speelt duurzaam ondernemen een rol. Orly & Endevoets bekijkt graag samen met u hoe we zo goed mogelijk aan de wensen van de klant kunnen voldoen. Veel duurzame werkmethoden hebben wij standaard ingebed binnen ons bedrijf. Zo maken we gebruik van milieuvriendelijkere apparatuur en richten we afvalstromen slim in. Ook hanteren we een duurzaam personeelsbeleid, door middels scholing en opleiding te investeren in onze mensen. Op die manier realiseren we een hogere kwaliteit, meer vertrouwen en meer loyaliteit bij onze medewerkers. Als erkend leerbedrijf leiden we leerlingen op voor de toekomst en waarborgen we structurele kwaliteit van ons vakmanschap bovendien voor de gehele sector.

Social return
Steeds meer klanten vragen in hun aanbesteding expliciet om de inzet van social return binnen een project. Orly & Endevoets kan u hierin ontzorgen. Binnen ons bedrijf zijn verschillende mensen werkzaam met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door hen intern op te leiden, zeer gedegen te begeleiden op de werkvloer en voortdurend bij te sturen, garanderen we kwaliteit, terwijl we deze mensen tegelijkertijd meer zekerheid bieden voor de toekomst. Daarnaast huren we ook op projectbasis regelmatig mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt.

MVO als meerwaarde
Bij een succesvol project speelt uiteraard niet alleen het MVO-beleid een rol. Daarom maken wij altijd een zorgvuldige afweging tussen de verschillende belangen op het gebied van people, planet en profit. Samen bespreken we de knelpunten en bekijken we kritisch hoe we MVO binnen een project tot een meerwaarde kunnen maken.
"Oplossingen op MVO-gebied moeten niet alleen goed zijn voor mens en milieu, ze moeten vooral ook praktisch, haalbaar en werkbaar zijn. Bij ieder project zoeken we de perfecte balans tussen MVO en efficiƫnt bouwen."
Marco van Diessen