MVO en duurzaamheid

Binnen steeds meer projecten spelen sociaal en duurzaam ondernemen een rol. Orly & Endevoets loopt hierin graag voorop. Dat doen we op verschillende gebieden: van milieuvriendelijke technieken en werkmethoden tot een duurzaam personeels- en social return-beleid. Daarbij maken wij altijd een zorgvuldige afweging tussen de verschillende belangen op het gebied van people, planet en profit. We zijn kritisch op de toegevoegde waarde van ons MVO-beleid en zorgen ervoor dat we nieuwe ontwikkelingen op MVO-gebied voortdurend onderzoeken, evalueren en blijven verbeteren.

Milieuvriendelijke werkmethoden
Orly & Endevoets maakt gebruik van milieuvriendelijke apparatuur en werkmethoden, zoals onze ‘groene’ compressoren. Daarnaast streven we ook in onze bedrijfsprocessen naar steeds duurzamere methoden. Zo kijken we niet alleen naar het duurzaam verwerken van bestaande afvalstromen, maar bekijken we ook hoe we het creëren van die afvalstromen zoveel mogelijk kunnen beperken.

Duurzaam personeelsbeleid
Bij Orly & Endevoets investeren we graag in de toekomst van onze medewerkers. Dat doen we onder andere door scholing, opleiding, coaching en (loopbaan)begeleiding. Als erkend leerbedrijf leiden we leerlingen op voor de toekomst en waarborgen we structurele kwaliteit van ons vakmanschap bovendien voor de gehele sector.

Social return
Mensen een kans geven zit in het DNA van Orly & Endevoets. Binnen ons bedrijf zijn verschillende mensen werkzaam met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door hen intern op te leiden, zeer gedegen te begeleiden op de werkvloer en voortdurend bij te sturen, garanderen we kwaliteit, terwijl we deze mensen tegelijkertijd meer zekerheid bieden voor de toekomst. Daarnaast huren we ook op projectbasis regelmatig mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt.
"Van milieuvriendelijke technieken en werkmethoden tot een duurzaam personeels- en social return-beleid: wij lopen voorop in sociaal en duurzaam ondernemen."
Berrie Endevoets - Directeur