Vakmanschap & betrokkenheid

monumentbezitters

Bij Orly & Endevoets vinden we dat kwaliteit zich binnen een restauratieproces niet alleen uit in de diploma’s van onze medewerkers en certificeringen van ons bedrijf. Ook liefde voor het vak en passie voor het werk dienen in onze optiek centraal te staan wanneer we restauratiewerk verrichten. Onze restauratiespecialisten verdiepen zich in de geschiedenis van een pand en werken met respect voor de historie ervan. Ze hebben gevoel voor oude ambachten en werken met grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid aan ieder monument. Hun grote betrokkenheid en liefde voor het vak garanderen een perfecte kwaliteit voor onze opdrachtgevers.

Gedegen voorbereiding
Werken aan een monument vereist een gedegen plan van aanpak. Dat betekent dat we ons eerst verdiepen in het pand, een inspectie uitvoeren en advies uitbrengen over bijvoorbeeld de te gebruiken technieken, steensoorten en voegmortel. Orly & Endevoets heeft veel ervaring met het nauwkeurig voorbereiden van grote restauratieprojecten, zodat we bij de uitvoering van het traject zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen werken, en een zo hoog mogelijke kwaliteit kunnen leveren. Tijdens het gehele traject staat een persoonlijke manier van werken centraal. We nemen onze verantwoordelijkheden en voelen ons betrokken bij het proces. Als opdrachtgevers houdt u één contactpersoon, die het gehele traject voor u begeleidt.
"Soms zien wij dat een prachtig monumentaal pand in het verleden niet goed is gerestaureerd, met alle gevolgen van dien. Daarom staan wij voor een gedegen voorbereiding van ieder restauratieproject."
Berrie Endevoets, directeur