Zekerheid, kwaliteit & de beste prijs

VVE’s en overheid

Orly & Endevoets beschikt over de nodige onafhankelijke certificeringen, die onze kwaliteit voor u waarborgen. Zo beschikken we over certificeringen op het gebied van veiligheid (VCA**) en het KOMO-procescertificaat. We zijn lid van verschillende brancheverenigingen en hebben een sterke inhoudelijke kennis. Maar kwaliteit behelst in onze visie meer dan alleen kennis en certificaten. Ook onze ‘lean’ manier van werken, het voortdurend investeren in onze medewerkers, een zorgvuldige interne beoordelingssystematiek op verschillende niveaus van onze dienstverlening, een eerlijke klachtenafhandeling en een uitstekende nazorg behoren tot de kwaliteit die we leveren. Bovendien hebben wij een financieel gezonde basis. Dit is bevestigd door onderzoek van Graydon, een onafhankelijk bureau dat onder meer onderzoek doet naar de kredietwaardigheid van een groot aantal bedrijven in Nederland.

Economisch de beste prijs
Bij Orly & Endevoets gaan we niet voor de laagste offerte maar voor economisch de beste prijs. Dat betekent dat wij de focus leggen op faalkostenvermindering, een optimaal proces (lean), een slimme en efficiënte samenwerking met partners, het nakomen van afspraken, een goede communicatie, de hoogste kwaliteit van ons werk, en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al die factoren hebben in eerste instantie invloed op de prijs, maar zorgen na afloop vaak voor een voordeliger project. Meerwerkkosten voorkomen we door vooraf goede inschattingen te maken van het werk en een professioneel advies te geven over het gehele traject. Doordat wij alle disciplines aan de buitenschil in eigen beheer kunnen aanbieden en de beschikking hebben over eigen materieel, houden we het totaaloverzicht, zijn er minder overdrachtsmomenten, kunnen we snel schakelen en verkleinen we de foutmarge. Met als doelstelling een hoger rendement en een lagere verkoopprijs.
"Doordat wij alle voorkomende werkzaamheden aan de buitenschil in eigen beheer verrichten, kunnen wij verspilling voorkomen. Zo zien wij wel eens dat opdrachtgevers kiezen voor een ‘goedkopere’ steigerbouwer. Doordat deze vaak geen rekening houdt met de verschillende disciplines in het totaaltraject, kunnen we minder efficiënt werken. En dat kost tijd en geld. "
Berrie Endevoets, directeur