Duurzaam renoveren voor woningcorporatie Vidomes

16 April 2015

Van November 2014 t/m juni 2015 voeren wij renovatiewerkzaamheden uit in project De Haar in Leidschendam. Deze werkzaamheden verrichten wij in opdracht van woningcorporatie Vidomes.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?
We zijn het project gestart met het bouwen van steigers; de veiligheid van onze mensen en de bewoners staat voor ons voorop.

Een belangrijk onderdeel van de renovatiewerkzaamheden is het herstellen van het metselwerk. Verder controleren wij of het lood bouwkundig in orde is en of het goed is aangesloten. Ook renoveren of plaatsen wij spouwankers. Waar nodig verrichten wij betonreparaties.

Alle gevels van de woningen knappen wij op. Ze worden gereinigd en het voegwerk wordt vervangen. Houten onderdelen repareren we, bijvoorbeeld omdat er sprake is van houtrot. Tot slot wordt alles geschilderd.

De bewoners hebben nog even overlast, maar binnen afzienbare tijd zijn alle woningen opgeknapt en klaar voor de toekomst.

Duurzaam renoveren
Wij proberen met onze werkwijze een steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Dat voeren wij in al onze werkzaamheden door, ook in dit project in Leidschendam. Wij gebruiken bijvoorbeeld materialen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Ook proberen wij afval en CO2-uitstoot tot een minimum te beperken.

Meer over onze duurzame manier van werken kun je lezen op de pagina MVO en duurzaamheid

Gerelateerd

 •  
  Renovatie

  Renovatie

  Wat doen wij 
 •  
  Sint Jans Lyceum

  Sint Jans Lyceum

  's-Hertogenbosch