Speelsilo en ijskar in Drents Dorp

renovatieproject 350 schoorstenen

19 July 2021

Omdat “onze” Walter in al die maanden vanaf de daken veel kinderen buiten zag spelen, ontstond bij hem het idee iets te doen voor de kinderen in de wijk. We hebben zijn idee direct omarmd en de speelsilo van Beamix in samenwerking met Ballast Nedam, op het plein laten plaatsen voor de kinderen in de wijk. We hebben er op vrijdagmiddag ook een ijskar (uiteraard met duurzaam gemaakte ijsjes) neer gezet, zodat alle bewoners van Drents Dorp konden genieten van een gratis ijsje. Een prachtig voorbeeld van hoe bewoners en vakmannen van een nood een deugd maken en prettig samenwerken én leven in een wijk waar kei hard gewerkt wordt. De actie van Walter werd gewaardeerd. We mochten deze fijne reactie van bewoner Marion ontvangen:

Beste mensen van Orly & Endevoets, Ballast Nedam, Woonbedrijf en Beamix. Wát hebben de kinderen mogen genieten van jullie omgebouwde speelsilo. Geweldig dat jullie dit gedaan hebben!!! De ijsjes waren ook zéér welkom op een gelukkig droge en warme dag op ons Gelderlandplein, Drents Dorp in Eindhoven. Dank jullie allen voor dit mooie gebaar na de renovatie. Alhoewel ik geen klachten heb gehoord, maar alleen maar positieve berichten over uw professionele werknemers. Mijn dank gaat uit naar de mensen die steigers bouwen en naar de mensen die altijd weer het dak op gaan om voor ons de woning beter te maken!!! 
Met een grote groet, Marion Wesseling Gelderlandplein Drents Dorp Eindhoven

In opdracht van Ballast Nedam renoveerden we vanaf daksteigers 350 schoorstenen aan de woningen in Drents Dorp (Woonbedrijf).
Speelsilo en ijskar in Drents Dorp 1
Speelsilo en ijskar in Drents Dorp 2
Speelsilo en ijskar in Drents Dorp 3
Speelsilo en ijskar in Drents Dorp 4