Orly & Endevoets werkt aan 's-Hertogenbosch

een greep uit lopende werken

16 January 2020

Meer dan 150 historische panden in Den Bosch zijn in de afgelopen jaren toevertrouwd aan Orly & Endevoets als het ging om restauratie en renovatie. Dat aantal loopt voortdurend op. We zijn altijd wel ergens aan het werk in de prachtige historische binnenstad. Momenteel kun je ons tegenkomen:

Willem Twee Poppodium. Voor schilder Van Dijk Schilderwerken hebben we in opdracht van Willem Twee en Gemeente 's-Hertogenbosch het pand in de steigers gezet, zodat de schilder zijn werk goed kan doen.


Oranje Nassaustraat
Weer zo’n mooi restauratieproject in de binnenstad van Den Bosch. In opdracht van Van den Bouwhuijsen reconstrueerden we de gevel naar de oorspronkelijke situatie aan een pand van Jan de Groot in de Oranje Nassaustraat in Den Bosch. Prachtig werk waar we ons vakmanschap naar hartenlust hebben ingezet. Samen met architect van Delfgou hebben we in het voortraject bepaald hoe de reconstructie het beste uitgevoerd kan worden. Aangezien het een monument betreft is ook de gemeente betrokken bij dit project.


In de Sint Lucasstraat en Boschveldweg voeren we in opdracht van Zayaz gevelwerkzaamheden uit op onze eigen steigers.


Bij het voormalige FEBO pand in het centrum. In opdracht van van den Bouwhuijsen en in samenwerking met architect van Delfgou hebben we de steigers geplaatst en voeren we gevelherstelwerkzaamheden uit.


Ook in het Minderbroerstraatje zie je ons aan het werk voor gevelonderhoud in opdracht van @Bos en Haagland.

En in de Hinthamersstraat voeren we in opdracht van van den Bouwhuijsen gevelherstelwerkzaamheden uit.


In de Waterstraat bouwen we in opdracht van @vandinthersteigers.


Onze roots liggen in Den Bosch, net als vele historische panden in Den Bosch. Met beide benen op de grond of op de steiger, werken we met ziel en zaligheid aan deze prachtige panden en leveren we op onze manier, onze bijdrage aan het behoud van deze historische stad!